Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@01:27:18 GMT

کن ۲ عنوان دیگر به فیلم‌های منتخب ۲۰۲۲ اضافه کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۹۴۵۲

کن ۲ عنوان دیگر به فیلم‌های منتخب ۲۰۲۲ اضافه کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از hollywoodreporter، درست قبل از دو هفته مانده به آغاز هفتاد و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کن، برگزارکنندگان دو عنوان دیگر را به فهرست رسمی ۲۰۲۲ اضافه کرده‌اند.

کن روز جمعه اعلام کرد که امسال فیلم «As Bestas» از کارگردان رودریگو سوروگوین را در جشنواره کن نمایش می‌دهد و نمایش ویژه‌ای را برای «سلام»، مستندی از فیلمسازان فرانسوی ملانی جورجیا با نام مستعار دیام، هودا بنیامینا (خدایان، ادی) و آنه برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فیلم بلند «Sorogoyen Mother»، اقتباسی از لایو اکشن کوتاه نامزد اسکار ۲۰۱۷ او، در جشنواره فیلم ونیز در سال ۲۰۱۹ نمایش داده شد. دنیس منوشه (حرامزاده‌های بی‌شکوه، پیتر فون کانت) و مارینا فویس (Polisse) به عنوان یک زوج فرانسوی در آخرین فیلم هیجان‌انگیز او بازی می‌کنند که برای نزدیک شدن به طبیعت به روستایی کوچک نقل مکان می‌کنند. اما حضور آنها دو نفر از مردم محلی را تا حد خصومت آشکار و خشونت تکان‌دهنده برافروخته می‌کند.

کن هفته گذشته سه فیلم را به فهرست رقابت‌های خود اضافه کرد: هشت کوه ساخته کارگردان‌های بلژیکی شارلوت واندرمیرش و فلیکس ون گرونینگن (شکستگی دایره شکسته)، فیلم Un Petit Frere اثر لئونور سرا و تورمنت سر لس‌ایلس اثر آلبرت سرا. دیگر عناوین خارج از رقابتی که پس از کنفرانس مطبوعاتی جشنواره کن در ۱۴ آوریل اضافه شد عبارتند از کمدی موزیکال رمانتیک سرژ بوزون دون خوان با بازی ویرجینی افیرا و طاهر رحیم، دومینیک مول Nuit du ۱۲، درام زناکاری امانوئل موره Chronique d'une Liaison Pasagère و L' بی‌گناه از بازیگر و کارگردان لوئیس گارل.

وینسنت لیندون بازیگر فرانسوی (تایتان) در کنار کارگردانان اصغر فرهادی (قهرمان)، جف نیکولز (پناه بگیر)، لاج لی (بینوایان) و یواخیم تریر (بدترین فرد جهان)، ریاست هیئت داوران مسابقه کن امسال را بر عهده دارد. ربکا هال (گذر)، یاسمین ترینکا (میله)، دیپیکا پادوکن (چنای اکسپرس) و نومی راپاس (بره) دیگر داوران این جشنواره هستند.

داوران جشنواره فیلم کن را بشناسید | اصغر فرهادی در کنار ستاره‌های سینمای جهان کد خبر 673386 برچسب‌ها جشنواره‌های بین‌المللی اصغر فرهادی جشنواره جشنواره کن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره های بین المللی اصغر فرهادی جشنواره جشنواره کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلا یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچ یک از این فیلم‌ ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریبا اکثر آثار اینگونه‌اند.

این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلا یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلا در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در این جا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلا زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

کد خبر 6092816 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • نمایش راز خوشه‌ی پروین در تبریز به روی صحنه‌ می‌رود
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم